Möbler Online

Balkongmöbler för
alla behov

Vare sig man har en stor eller liten balkong så är det viktigt att inreda den väl. De allra flesta vill tillbringa så mycket tid som möjligt här ute, lapa sig i sol och bara njuta i största allmänhet. Med alla de snygga balkongmöbler som finns på marknaden idag så är det lätt att skapa sin egen lilla oas, ett uterum som alla kommer dras till.

Furniturebox - en alldeles fantastisk möbelaffär
för den som letar billiga balkongmöbler

Ett bord och några stolar brukar vara grunden för en härlig uteplats. Om balkongen är trång så kan ett litet hopfällbart bord vara en bra idé, en del modeller hängs över räcket eller så kan man vika ner den ena sidan. Vid behov kan det sedan fällas upp, som när man har gäster. De flesta vill ha i alla fall ett par sköna solstolar som man kan flytta upp in i när vårsolen börjar titta fram. Gärna med ryggstöd som går att fälla ner, här kan man ta sig en eftermiddagslur under semesterveckorna.

Dags att förnya din balkong? Furniturebox erbjuder ett mycket brett sortiment av snygga och prisvärda balkongmöbler fraktfritt

Besök Furniturebox

Andra balkongmöbler brukar inkludera sittplatser för vänner och bekanta. Det kan vara en snygg soffgrupp, vissa modeller tar inte så stor plats men man sitter mycket bekvämt. Eller så kombinerar man förvaringsmöjligheter med extra sittplats. En kista där man brukar lägga dynor eller redskap kan man ofta sitta på. Det finns även en rad med olika hopfällbara stolar som är riktigt bekväma, speciellt om man lägger en liten dyna på dem, och som lätt får plats bakom en dörr eller i ett skåp.


Det gäller att utnyttja sin uteplats och med bra balkongmöbler så kommer alla att sitta skönt och få plats. Har man plats så kanske ett rejält matbord kan vara det allra bästa, ett där alla ryms och där man kan äta i lugn och ro. De kommer i både trä och plast, i olika färger och former.


Allt beror ju på hur man vill utnyttja sin uteplats. Om den mest ska vara för att sitta och läsa korsord, kanske med en kopp kaffe vid sidan om, så är ju en skön stol det allra viktigaste. Men om man alltid har fullt med folk som kommer på middag så kan det vara viktigare att få in tillräckligt med stolar och sittplatser. Oavsett vilka balkongmöbler man väljer så finns det många fina dynor och dukar som blir som pricken över i:et. Detta extra rum kommer att bli så fint att man bara går in för att sova, resten av dygnet tillbringar man helst här ute.

Hopfällbara balkongmöbler Balkongsoffa i brun konstrotting Förnya din balkong med billiga balkongmöbler från Furniturebox Svart utegrupp i aluminium och trä Balkongmöbler i vit konstrotting Utebord i konstrotting
Se hela sortimentet av balkongmöbler
Furniturebox Furniturebox