Möbler Online

Besök Furniturebox

Kontorsmöbler till hemmakontoret

De allra flesta har en liten hörna i hemmet där de har sitt kontor. Det är vanligt att sköta sin ekonomi via data, hålla kontakt med släkt och vänner, samt handla mycket av det familjen behöver online. I tillägg har allt fler lyckats skapa en liten, eller kanske större, verksamhet som de kan sköta hemifrån. Även många företag tillåter de anställda att jobba en eller flera dagar hemifrån, det är något som alla tjänar på. Allt detta har lett till ett lite större behov för praktiska möbler och arrangemang för att detta ska fungera optimalt.

Furniturebox - en fantastisk möbelbutik att besöka när man letar praktiska kontorsmöbler till låga priser

Bland det första man ser på är naturligtvis ett skrivbord och skrivbordsstolar, för att kunna arbeta bekvämt. Här finns det mycket att välja på, speciellt på nätet. En del vill ha ett stort skrivbord, med plats för skrivare och alla papper. Andra har inte lika mycket plats och föredrar därför ett minimalt skrivbord, ett där bara datorn i princip får plats.


En bra skrivbordsstol är mycket viktig, även kortare stunder utan bra ryggstöd eller tillräckligt med höjd kan ge ryggont. Vissa kan höjas och sänkas, och ofta snurra runt. Detta gör det möjligt att anpassa dem perfekt till den person som sitter och jobbar. Annars kan en ergonomisk stol vara ett bra alternativ, de är baserade på den mänskliga anatomin.


När man sedan sitter bekvämt gäller det att få till en korrekt belysning. En taklampa kan ge ett visst ljus, men de flesta föredrar att komplettera med en skrivbordslampa. Även dessa kommer i flera olika former och färger, en del med LED-lampa, andra med en vanlig glödlampa. Det kan vara bra med de varianter som går att rikta på just det område där man vill ha mer ljus. Annars finns det snygga skrivbordslampor som inte är böjbara men som fungerar bra ändå. Allt detta beror ju på hur man jobbar, och vilken tid på dygnet det är.


Bland de andra kontorsmöbler för hemmakontoret som behövs hör helt klart förvaringsmöjligheter. Man vill gärna kunna gömma undan sina papper och saker, och framför allt ha dem i ordning. En del skrivbord har inbyggda lådor eller hyllor, men annars är det lätt att sätta upp en hylla på väggen över skrivbordet. Ett alternativ är att ha pärmar och mappar så allt kan ha sin egen plats. En liten matta under kontorsstolen minskar den statiska elektriciteten och skyddar golven när man rullar fram och tillbaka. Nu är det bara att sätta igång och jobba.

Letar du billiga kontorsmöbler på nätet? Möbelbutiken Furniturebox erbjuder otroligt snygga kontorsmöbler till fantastiska priser

Snyggt och modernt skrivbord med öppna fack, lådor med låsfunktion och skåpdörr Skrivbord med förvaringsmöjligheter Skrivbord med två lådor Förvaringshylla med lådor Grått skrivbord med ett skåp och tre lådor
Se alla kontorsmöbler som finns att köpa på Furniturebox
Furniturebox