Möbler Online

Utemöbler i konstrotting

Vanliga rottingmöbler passar bäst inomhus, de behöver torra, varma rum. Utomhus använder man helst konstrotting som inte blir förstört av väder och vind. Det är verkligen hållbart och tåligt, och när de blir smutsiga kan man bara spola av dem med vatten. Men det faktum att de är hållbara betyder inte att de ser plastiga ut. Det finns mycket fina varianter som ger den där härliga känslan av lyx och semester.


Man ska välja bra rottingmöbler, vare sig det handlar om naturliga varianter eller konstrotting. Med konstrotting flätar man plast runt en stomme för att skapa det typiska utseendet för rottingmöbler. Denna stomme bör vara gjort av aluminium som också är vattentålig, och därmed kommer hålla bättre. Med rätt skötsel kan man ha dessa utemöbler i många år utan att de blir fula och slitna.


Många väljer att ha en soffgrupp i konstrotting för uteplatsen. Här kan man få plats med flera personer och hela familjen kan sitta och fika tillsammans. Med lite snygga dynor, gärna i ett tyg som matchar bordduken, har man ett trendigt, bekvämt ställe att sitta och vila. Det är ganska vanligt att dessa soffgrupper kommer med ett litet kaffebord, alldeles utmärkt också för att lägga ifrån sig tidningen. Ett par rottingfåtöljer på var sida om ett litet bord kan annars vara precis vad man behöver. Här sitter man skönt och kan verkligen njuta av det fina vädret. Dessa kommer i olika varianter, en del är mer för att sitta och prata medan andra är gjorda för att sjunka ner i och vila.


Det finns även modernare varianter av rottingmöbler idag. En stor, skön hörnsoffa där alla vänner får plats, till exempel. Kanske en som man kan sänka och höja för ännu större komfort. Om man kombinerar det med ett lite högre bord så har man helt plötsligt en trevlig matplats. Detta är utemöbler på sitt bästa, man kan nästan flytta utomhus, så bekvämt är det. Rottingmöbler är snygga och tidlösa, något man aldrig tröttnar på.

Letar du utemöbler i konstrotting? På Furniturebox.se hittar du
riktigt snygga konstrottingmöbler till härligt låga priser

Det ligger något mycket klassiskt och elegant över rottingmöbler, som minnen från en svunnen era. Idag finns det så många fina varianter, i både modern och mer retro design. Med dessa kan man verkligen skapa en inbjudande uteplats eller möblera sin balkong. Med liknande utemöbler kan man verkligen njuta av det varma vädret, och man ska passa på att sitta ute så mycket som möjligt innan sommaren tar slut.

Furniturebox - en mycket bra butik att besöka när man letar snygga konstrottingmöbler
till låga priser

Besök Furniturebox
Utemöbler i svart konstrotting med vita dynor Fåtölj i konstrotting med dyna Utestol i svart konstrotting Modulgrupp i grå konstrotting med dynor
Se hela sortimentet av rottingmöbler
Furniturebox Furniturebox