Möbler Online

Badrumsmöbler och badrumstillbehör

Ofta behöver man ett bra skåp eller ett par hyllor för förvaring. Det är mycket man vill ha till hands i badrummet. Handdukar, krämer, tvål och annat. Mindre saker förvarar man ofta i ett badrumsskåp ovanför tvättstället. Dessa finns tillgängliga i många olika varianter, speciellt om man tar en titt på nätet.

Det är många som drömmer om ett stort och lyxigt badrum med bubbelbad, men verkligen är ofta lite trängre. Detta behöver dock inte innebära att man inte kan göra det mysigt och otroligt fint ändå. Genom att välja rätt badrumsmöbler och inredning kan man få ett snyggt och lyxigt badrum även om man inte har så mycket plats.

Furniturebox

Även tvättställ och handfat finns i flera olika storlekar och utseende. Har man riktigt liten plats i badrummet kan man till och med få ett handfat som sitter i ett hörn. Många barnfamiljer föredrar dock varianten med två handfat i ett. Flera personer kan borsta tänderna eller sminka sig samtidigt, detta kan vara speciellt viktigt om man bara har ett badrum. Vill man utnyttja platsen under tvättstället kan man ha ett litet skåp där, man får plats med mycket. Med en snygg blandare, som gärna får matcha den i duschen, har man ett komplett badrum.

Det finns även toalett och tvättställ som sätts fast direkt på väggen. Detta ger ett stort och luftigt intryck, samt underlättar renhållet. För det mesta köper man dem tillsammans så badrummet får ett enhetligt intryck, och den vanligaste färget är vitt. Genom att välja en neutral färg och linje kan man i stället leka lite med resten av badrumsinredningen. Ett duschdraperi som matchar kaklet på väggarna, trevliga gardiner runt fönstret, sköna och luddiga mattor, tvätthållare i en glad färg. Listan kan göras lång när man vill inreda ett mysigt badrum.

Alla har behov av att slappna av efter en lång dag på jobbet, och en varm dusch eller bad är en utmärkt start på kvällen. I tillägg behöver hela familjen ett funktionellt badrum. Vare sig man har ett stort eller ett litet badrum kan man inreda det så det blir som en liten oas. Genom att leta badrumsmöbler online har man ett betydligt större urval, fri frakt fram till hemdörren och ofta även mycket billigare priser.

Badrumsmöbler och inredning i svart melamin Tvättställ och badrumsskåp

Letar du nya badrumsmöbler? Hos Furniturebox hittar du ett av Sveriges
största och mest prisvärda badrumssortiment

Möbelvaruhuset Furniturebox
erbjuder badrumsmöbler
till härligt låga priser

Badrumsmöbler i vitt

De flesta har en badrumsspegel antingen på dörren eller bredvid själva badrumsskåpet. Man kan idag ofta få matchande skåp om man vill ha mer förvaringsplats. Har man liten golvyta i badrummet finns ofta möjlighet att sätta fast dem på väggen. Faktum är att detta blivit mycket populärt de senaste åren, oavsett storleken på badrummet.

Badrumsskåp i vitt och plommonträdekor Smidig och smart badrumshylla Vägghängd toalettstol Grått tvättställsskåp med två stora lådor Badrumsskåp med belysning, spegel och hyllor
Besök Furniturebox
Se alla badrumsmöbler som finns att köpa hos Furniturebox