Möbler Online

Balkongmöbler för alla behov

Vare sig man har en stor eller liten balkong så är det viktigt att inreda den väl. De allra flesta vill tillbringa så mycket tid som möjligt här ute, lapa sig i sol och bara njuta i största allmänhet. Med alla de snygga balkongmöbler som finns på marknaden idag så är det lätt att skapa sin egen lilla oas, ett uterum som alla kommer dras till.

Ett bord och några stolar brukar vara grunden för en härlig uteplats. Om balkongen är trång så kan ett litet hopfällbart bord vara en bra idé, en del modeller hängs över räcket eller så kan man vika ner den ena sidan. Vid behov kan det sedan fällas upp, som när man har gäster. De flesta vill ha i alla fall ett par sköna solstolar som man kan flytta upp in i när vårsolen börjar titta fram. Gärna med ryggstöd som går att fälla ner, här kan man ta sig en eftermiddagslur under semesterveckorna.

Andra balkongmöbler brukar inkludera sittplatser för vänner och bekanta. Det kan vara en snygg soffgrupp, vissa modeller tar inte så stor plats men man sitter mycket bekvämt. Eller så kombinerar man förvaringsmöjligheter med extra sittplats. En kista där man brukar lägga dynor eller redskap kan man ofta sitta på. Det finns även en rad med olika hopfällbara stolar som är riktigt bekväma, speciellt om man lägger en liten dyna på dem.

Balkongmöbler i vit konstrotting Furniturebox

Har man plats så kanske ett rejält matbord kan vara det allra bästa, ett där alla ryms och där man kan äta i lugn och ro. De kommer i både trä och plast, i olika färger och former. Det gäller att utnyttja sin uteplats och med bra balkongmöbler så kommer alla att sitta skönt och få plats.

Allt beror ju på hur man vill utnyttja sin uteplats. Om den mest ska vara för att sitta och läsa korsord, kanske med en kopp kaffe vid sidan om, så är ju en skön balkongstol det allra viktigaste. Men om man alltid har fullt med folk som kommer på middag och för att fika så kan det vara betydligt viktigare att få in tillräckligt med stolar och sittplatser. Oavsett vilka utemöbler man väljer så finns det många fina dynor och dukar som blir som pricken över i:et. Detta extra rum kommer att bli så fint att man bara går in för att sova, resten av dygnet tillbringar man helst ute på balkongen.

Balkongsoffa i brun konstrotting Utebord i konstrotting Svart utegrupp i aluminium och trä

Dags att förnya din balkong? Furniturebox erbjuder ett brett
sortiment av snygga och prisvärda balkongmöbler fraktfritt

Möbelvaruhuset Furniturebox
erbjuder balkongmöbler
till härligt låga priser

Balkongbord och två stolar i stål Smidiga utemöbler för balkong Balkongbord och två stycken stolar i klassisk design Balkongmöbler finns idag att få i många olika stilar, storlekar och färger
Se alla balkongmöbler som finns att köpa hos Furniturebox
Besök Furniturebox