Möbler Online

Inred med snygga och billiga hallmöbler

Man kan ibland tycka att en hall inte är så viktig. Det är ofta ett av de mindre rummen i huset eller i lägenheten, och i princip bara något man går igenom för att komma dit man egentligen vill. Men faktum är att hallen idag fungerar som mycket mer än bara en inkörsport.

Hallmöbler i vit lack och ekdekor Furniturebox

Det första intrycket folk får av ett hus eller en lägenhet är just hallen. Vilka hallmöbler man har spelar därför roll. Man vill ju att folk ska känna sig välkomna. Men ännu viktigare är att hallen fungerar på en daglig basis, trots allt har man ju inte gäster jämt. Den bör möbleras på ett praktiskt sätt, så man kan hålla ordning på alla kläder och skor i hemmet.

För det mesta tar man av sig skor och hänger upp jackan i hallen. Ett bra ställe för att sitta är därför alltid uppskattat. Har man gott om plats i hallen kanske man bara ställer dit en stol eller en pall. Men annars kan man utnyttja utrymmet genom en kombination av bänk och förvaringsplats. Genom att lägga en liten kudde uppepå blir det lite extra bekvämt och praktiskt.

Det finns även andra hallmöbler som kan vara bra att ha. En lagom stor skohylla är viktig, annars tenderar stövlar och skor att kastas lite var som helst. Vissa skohyllor har en platta under som man kan ta bort och tömma när snön smälter eller regnvattnet rinner av, något som är ganska praktiskt under vinterhalvåret.

En bra och snygg klädhängare är ett måste. Även här har man flera hallmöbler att välja mellan. Vill man inte skruva i väggen kanske en tamburmajor som är fristående kan vara ett alternativ. Det är bäst om den har relativt stora fötter så den inte blir för vinglig. Andra kombinerar hatthyllan med krokar och stänger för att hänga jackor och rockar. Genom att använda sig av galgar kan man få plats med ganska många ytterplagg.

Utbudet av möbler är idag mycket stort och varierat. Det allra bästa stället för att köpa hallmöbler är på internet. I tillägg kostar det ofta mycket mindre, speciellt som många nätbutiker har gratis leverans av varorna. Det är lätt att navigera och se vad som finns i de olika butikerna.

Man kan även få en skohylla med lådor uppepå. Det finns många små saker som man vill lägga ifrån sig i en hall, eller så kan man förvara skoborstar och annat där. Andra föredrar att ställa in skorna i ett skoskåp så man slipper se dem. Det finns ganska tunna varianter av dessa skoskåp som passar alldeles utmärkt bakom en dörr, till exempel.

Förvaringsbänk i ekdekor med front i vit högglanslack (dyna kan köpas separat) Klädhängare med krokar Hatthylla och krokar i ek och vit lack Hatthylla i bokdekor Skoskåp i högblank vit lack Skohylla Skoskåp i ek

Letar du någonting nytt och snyggt till din hall? Furniturebox erbjuder
ett stort utbud av billiga hallmöbler i snygg design

Möbelvaruhuset Furniturebox
erbjuder snygga hallmöbler
till härligt låga priser

Skobänk med en praktisk extra låda för halsdukar, vantar och andra saker som annars lätt blir liggande i hallen Sittbänk med grå tygklädsel och svartlackade träben Skobänk med stoppad dyna
Besök Furniturebox
Se alla hallmöbler som finns att köpa hos Furniturebox