Möbler Online

Kontorsmöbler till hemmakontoret

De allra flesta människor har idag en liten hörna i hemmet där de har sitt kontor. Det är vanligt att man sköter sin ekonomi via datorn, håller kontakt med släkt och vänner, samt handlar mycket av det familjen behöver online. I tillägg har allt fler lyckats skapa en liten, eller kanske större, verksamhet som de kan sköta hemifrån.

Bland det första man ser på är naturligtvis ett skrivbord och skrivbordsstolar för att kunna arbeta bekvämt. Här finns det mycket att välja på, speciellt på nätet. En del vill ha ett stort skrivbord, med plats för skrivare och alla papper. Andra har inte lika mycket plats och föredrar därför ett minimalt skrivbord, ett där bara datorn i princip får plats.

Skrivbord med förvaringsmöjligheter

En bra skrivbordsstol är mycket viktig, även kortare stunder utan bra ryggstöd eller tillräckligt med höjd kan ge ryggont. Vissa kan höjas och sänkas, och ofta snurra runt. Detta gör det möjligt att anpassa dem perfekt till den person som sitter och jobbar. Annars kan en ergonomisk stol vara ett bra alternativ, de är baserade på den mänskliga anatomin.

När man sedan sitter bekvämt gäller det att få till en korrekt belysning. En taklampa kan ge ett visst ljus, men de flesta föredrar att komplettera med en skrivbordslampa. Även dessa kommer i flera olika former och färger, en del med LED-lampa, andra med en vanlig glödlampa. Det kan vara bra med de varianter som går att rikta på just det område där man vill ha mer ljus. Annars finns det snygga skrivbordslampor som inte är böjbara men som fungerar bra ändå. Allt detta beror ju på hur man jobbar, och vilken tid på dygnet det är.

Bland de andra kontorsmöbler för hemmakontoret som behövs hör helt klart förvaringsmöjligheter. Man vill gärna kunna gömma undan sina papper och saker, och framför allt ha dem i ordning. En del skrivbord har inbyggda lådor eller hyllor, men annars är det lätt att sätta upp en vägghylla på väggen över skrivbordet. Ett alternativ är att ha pärmar och mappar så allt kan ha sin egen plats. En liten matta under kontorsstolen minskar den statiska elektriciteten och skyddar golven när man rullar fram och tillbaka. Nu är det bara att sätta igång och jobba.

Skrivbord med två lådor Förvaringshylla med lådor Grått skrivbord med ett skåp och tre lådor

Möbelvaruhuset Furniturebox
erbjuder kontorsmöbler
till härligt låga priser

Även många företag tillåter idag sina anställda att jobba en eller flera dagar i veckan hemifrån, det är något som alla tjänar på. Allt detta har lett till ett mycket större behov av praktiska möbler och arrangemang för att detta ska fungera optimalt.

Letar du billiga kontorsmöbler på nätet? Möbelvaruhuset Furniturebox
erbjuder snygga kontorsmöbler till utmärkta priser

Vitt skrivbord med lådförvaring Höj- och sänkbar skrivbordsstol Skrivbord i vit och mörk ekdekor Mångsidigt bord med hylla för tangentbord, förvaringshyllor samt en praktisk sidohylla Skrivbordslampa i en snygg svart finish Vit hurts med skåpdörr - en funktionell och användarvänlig kontorsmöbel
Se alla kontorsmöbler som finns att köpa hos Furniturebox
Besök Furniturebox