Möbler Online

Utemöbler i konstrotting

Vanliga rottingmöbler passar bäst inomhus, de behöver torra, varma rum. Utomhus använder man helst konstrotting som inte blir förstört av väder och vind. Det är verkligen hållbart och tåligt, och när de blir smutsiga kan man bara spola av dem med vatten. Men det faktum att de är hållbara betyder inte att de ser plastiga ut. Det finns mycket fina varianter som ger den där härliga känslan av lyx och semester.

Det ligger något mycket klassiskt och elegant över rottingmöbler, som minnen från en svunnen era. Idag finns det så många fina varianter, i både modern och mer retro design. Med dessa kan man verkligen skapa en inbjudande uteplats eller möblera sin balkong. Med liknande utemöbler kan man verkligen njuta av det varma vädret, och man ska passa på att sitta ute så mycket som möjligt innan sommaren tar slut.

Utemöbler i svart konstrotting med vita dynor Furniturebox

Man ska välja bra rottingmöbler, vare sig det handlar om naturliga varianter eller konstrotting. Med konstrotting flätar man plast runt en stomme för att skapa det typiska utseendet för rottingmöbler. Denna stomme bör vara gjort av aluminium som också är vattentålig, och därmed kommer hålla bättre. Med rätt skötsel kan man ha dessa utemöbler i många år utan att de blir fula och slitna.

Många väljer att ha en soffgrupp i konstrotting för uteplatsen. Här kan man få plats med flera personer och hela familjen kan sitta och fika tillsammans. Med ett par snygga dynor, gärna i ett tyg som matchar bordduken, har man ett trendigt, bekvämt ställe att sitta och vila. Det är ganska vanligt att dessa populära soffgrupper kommer med ett litet kaffebord, alldeles utmärkt också för att lägga ifrån sig tidningen.

Det finns även modernare varianter av rottingmöbler idag. En skön soffa där ett par goda vänner får plats, till exempel. Eller kanske en som man kan sänka och höja för ännu större komfort. Om man kombinerar det med ett lite högre bord så har man helt plötsligt en trevlig matplats. Detta är utemöbler på sitt bästa, man kan nästan flytta utomhus, så bekvämt är det. Rottingmöbler är snygga och tidlösa, något man aldrig tröttnar på.

Ett par snygga rottingfåtöljer på var sida om ett litet bord kan annars vara precis vad man behöver. Här sitter man mycket skönt och kan verkligen njuta av det fina vädret. Dessa kommer i en lång rad olika varianter, en del är mer för att sitta och prata medan andra är gjorda för att verkligen sjunka ner i och vila.

Fåtölj i konstrotting med dyna Utestol i svart konstrotting Modulgrupp i grå konstrotting med dynor

Letar du nya utemöbler i konstrotting? På Furniturebox.se hittar du

snygga konstrottingmöbler till härligt låga priser

Möbelvaruhuset Furniturebox
erbjuder konstrottingmöbler
till härligt låga priser

Utebord och stolar i formgjuten konstrotting Klassiskt runt utebord i konstrotting Soffa och fåtöljer tillverkade i konstrotting Soffa i konstrotting Fåtölj i gråfärgad rotting Mittdel till modulsoffa i elegant naturrotting som bara blir vackrare med åren
Besök Furniturebox
Se alla rottingmöbler som finns att köpa hos Furniturebox