Köpa säng online

Möbler Online

Furniturebox

Dags för en ny säng? På Furniturebox.se hittar du
bra sängar till utmärkta priser

Möbelvaruhuset Furniturebox
erbjuder sköna sängar
till härligt låga priser

Köpa en ny säng på nätet

Alla behöver en säng. Men det är också sant att varje person är unik och har sina speciella behov för hur sängen ska vara utformad. I tillägg till detta så spelar både utrymme och budget in på valet av den bästa sängen. Som tur är finns det idag mycket fint att välja mellan, både när det kommer till design och till priser.

Det bästa stället att leta om du vill köpa en ny säng är på nätet. Utbudet är riktigt stort, och det går snabbt att se vad som finns tillgängligt i lagret för snabb leverans. De flesta märken och sorter är representerade. Alla människor, unga som gamla, vet hur skönt det är att slippa åka runt till olika affärer. Du kan i stället sitta bekvämt hemma i soffan eller mysfåtöljen och se allt som finns.

Att handla olika typer av sängar på nätet brukar också bli billigare. Dels är ofta priserna lägre än ute i vanliga butiker. Det är en naturlig del av näthandeln, eftersom de inte betalar för dyra lokaler och en massa personal. Men sedan så är det också vanligt att erbjuda gratis hemkörning, så du slipper hyra släp eller skåpbil.

Du har till att börja med möjligheten att helt enkelt köpa en sängram med separat madrass. De tar inte så stor plats och kommer med eller utan sänggavlar. Om utrymmet i hemmet är begränsat så kan en mysig och praktisk loftsäng vara en bra idé annars. De ger dig dubbel golvyta, så att säga, eftersom du kan utnyttja ytan under sängen. Under loftsängen kan man prova att ha sin egen lilla kontorshörna eller varför inte en soffa och bokhylla.

Sedan finns det de höga och mycket uppskattade kontinentalsängarna. Med sina många lager av madrasser är de härligt sköna att sova på. Och du kan ofta kombinera madrasserna precis som du vill, så att sängen passar dig och din kropp perfekt. Om ni är två som delar säng kan var och en designa sin egen sida, även om de flesta sedan binder samman det hela med bäddmadrassen.

Vissa sängar kan också användas som soffor eller så kallade dagbäddar. Perfekt för tonårsrummet, där man ofta umgås med kompisarna. Eller för den lilla lägenheten där de flesta möbler måste göra dubbel nytta.

Det viktiga är att du sover gott, att du väljer en säng som passar dig. Plus att den ska vara snygg och i den stil du trivs med. Men detta är inget problem när du ser på det otroligt stora urval som finns av olika typer av sängar. Alla kan idag äntligen hitta en skön säng som de trivs med och som passar in i hemmet. Ta dig tid att se vad som finns, innan du beställer hem din favorit.

Den perfekta sängen

Olika sorters sängar

Svart dubbelfjädrande kontinentalsäng Svart kontinentalsäng med gavel Kontinentalsäng med gavel och sängben Våningssäng för två i massivt trä Sängram med inbyggd förvaring Vit loftsäng med hyllor Loftsäng med skrivbord Bred och hög kontinentalsäng i svart tyg Säng med förvaring Mjuk ramsäng i beige tyg Säng med bäddmadrass
Besök Furniturebox
Se alla sängar som finns att köpa hos Furniturebox